Gedestilleerd water; puur en zuiver!

admin, mei 11, 2014

gedestilleerd_water;_puur_en_zuiver!.jpg

In steeds meer restaurants wordt gebruik gemaakt van gedestilleerd water, zo ook in restaurant buitenzorg. En dat is niet voor niets want gedestilleerd water heeft vele voordelen. 

Gewoon leidingwater of gedestilleerd water?
Hoewel het leidingwater in Nederland best van goede kwaliteit is, bevat het nog altijd zouten en mineralen en andere stoffen die effect hebben op de smaak van het eten. Gedestilleerd water daarentegen, is water in de zuiverste vorm; zonder deze mineralen of zware metalen én zonder virussen, ziektekiemen en bacteriën.

Koken en bakken

Door in de keuken gebruik te maken van gedestilleerd water, krijgt uw maaltijd een veel betere smaak en is het bovendien veiliger en voedzamer. Daarnaast blijft ook de kleur van bijvoorbeeld gekookte groenten veel helderder. Ook in de oven heeft het gebruik van gedestilleerd water een positief effect.  Het deeg van brood en cake krijgt er een gladdere structuur van, zo’n beetje hetzelfde effect als broodverbeteraar maar dan zonder het toevoegen van schadelijke chemicaliën.

Bent u ook geïnteresseerd in het gebruik van gedestilleerd water, lekkerdere maaltijden en gezonder leven? Op deze site vindt u alle informatie die u zich maar wensen kunt; wat gedestilleerd water nu eigenlijk precies is, wat de voordelen zijn, waar je het kunt kopen en ook hoe je het zelf kunt maken.

Ons adres

Dr. de Bruynestraat 2
2351 PC Leiderdorp
T: 071 589 64 40
F: 071 589 6445
Website: www.restaurantbuitenzorg.nl
E-mail: info@restaurantbuitenzorg.nl